Els comuns titllen d'”incompetent i arrogant” el Govern perquè “posa en risc la salut”

"El Govern continua arribant tard, dona instruccions contradictòries i, amb la seva incompetència i arrogància, posa en risc la salut dels catalans"

Publicitat

La presidenta dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha acusat aquest dilluns el Govern d’incompetent per gestionar la pandèmia de coronavirus i ha afirmat que “posa en risc la salut dels catalans”.

En una conferència de premsa, ha assegurat que l’executiu català arriba tard davant els repunts que s’han anat produint a Catalunya i ha demanat que reconegui que “està desbordat” i accepti ajuda.

“El Govern continua arribant tard, dona instruccions contradictòries i, amb la seva incompetència i arrogància, posa en risc la salut dels catalans”, ha subratllat.

Considera que la gestió de la Generalitat és un “desori” i ha exigit claredat en les directrius perquè els ajuntaments i la ciutadania sàpiguen què fer.

Publicitat

Albiach ha dit que la situació no és la mateixa que al març, quan no se sabia gaire com fer front a la covid-19, per la qual cosa creu que ara el Govern s’hauria d’haver preparat amb protocols i més rastrejadors, entre d’altres coses.

També ha retret que el Govern de Quim Torra critiqués durant mesos la gestió del Govern central i que ara no faci el que abans exigia a l’executiu de Pedro Sánchez: “No fan absolutament res del que deien”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca