Torra estudia una possible denúncia contra Juan Carlos I

El Govern pretén determinar, segons les informacions publicades, "la integritat dels fets"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha ordenat estudiar la presentació d’una denúncia contra Joan Carles I i Corinna zu Sayn-Wittgenstein per presumpta corrupció.

En un comunicat, el Govern afegeix que la denúncia pot estendre’s a tots aquells que d’una manera o una altra hagin “participat, ajudat, cooperat o encobert les pràctiques corruptes en què presumptament hauria estat involucrat l’anterior cap de l’estat espanyol i el seu entorn per un espai de temps que encara està per determinar”.

El Govern pretén determinar, segons les informacions publicades, “la integritat dels fets, qui hauria participat, qui ha de respondre penalment, i qui ha d’assumir la responsabilitat civil exdelicto”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca