Els turistes que arriben a Barcelona lamenten la falta d’informació sobre les noves restriccions a la ciutat

Alguns viatgers reconeixen que estan "preocupats" perquè desconeixen que està permès i què no

Publicitat

Els turistes que han arribat aquest dissabte a Barcelona lamenten la falta d’informació que els han proporcionat les aerolínies i l’aeroport sobre les noves restriccions a la ciutat per evitar l’expansió del coronavirus, que han entrat en vigor avui mateix. Els viatgers procedents d’altres zones de l’Estat han explicat a l’ACN que estaven al cas de la situació després de consultar la premsa o les xarxes socials, però que els visitants procedents de l’estranger reconeixen que han tingut “problemes” per buscar informació al voltant de les mesures impulsades per la Generalitat. Alhora, alguns reconeixen que estan “preocupats” perquè desconeixen què està permès i no volen canviar els seus plans.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca