Torrent: “És el primer cop a Europa que es té constància d’espionatge a polítics”

El president del Parlament inaugura la primera Cimera contra la Corrupció a la cambra catalana

Publicitat

El president del Parlament, Roger Torrent, ha afirmat que l’espionatge a polítics també és corrupció, en referència al cas d’espionatge a través del seu telèfon mòbil i de l’exconseller Ernest Maragall. I ha afegit que és el primer cop a Europa que es té constància d’espionatge polític. Així ho ha dit en el seu discurs inaugural de la primera Cimera contra la Corrupció a la cambra catalana, organitzada per l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció. Aquest setmana s’ha fet públic que els mòbils de Torrent i Maragall van ser intervinguts el 2019 pel programa Pegasus que l’empresa israeliana NSO grup només ven a estats. Torrent i Maragall ja han anunciat una querella contra el Centra Nacional d’Intel·ligència (CNI).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes