Torrent: “És el primer cop a Europa que es té constància d’espionatge a polítics”

El president del Parlament inaugura la primera Cimera contra la Corrupció a la cambra catalana

El president del Parlament, Roger Torrent, ha afirmat que l’espionatge a polítics també és corrupció, en referència al cas d’espionatge a través del seu telèfon mòbil i de l’exconseller Ernest Maragall. I ha afegit que és el primer cop a Europa que es té constància d’espionatge polític. Així ho ha dit en el seu discurs inaugural de la primera Cimera contra la Corrupció a la cambra catalana, organitzada per l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció. Aquest setmana s’ha fet públic que els mòbils de Torrent i Maragall van ser intervinguts el 2019 pel programa Pegasus que l’empresa israeliana NSO grup només ven a estats. Torrent i Maragall ja han anunciat una querella contra el Centra Nacional d’Intel·ligència (CNI).

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca