Les prediccions de la Cambra de Barcelona sobre la caiguda del PIB català

Apunta que serà del 10,3% el 2020 i al 13% amb rebrot

Publicitat

La Cambra de Barcelona ha elevat la caiguda del PIB català al 10,3% el 2020, que podria arribar fins al 13% si hi ha un rebrot de coronavirus, la qual cosa suposa tres punts més que la previsió que va fer al maig, que estimava una caiguda d’entre el 7,3%, en l’escenari més optimista, i el 10,1%, en el més pessimista.

Ho ha explicat aquest dijous en una conferència de premsa telemàtica el director del Gabinet d’Estudis de la Cambra de Barcelona, Joan Ramon Rovira, acompanyat del seu president, Joan Canadell, en la qual han presentat el balanç econòmic trimestral de la institució.

De cara al 2021, preveu un creixement del 6,4%, de manera que a final de l’any que ve el PIB encara serà un 4,5% inferior al del 2019.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca