La UGT de Catalunya demana l’indult per a l’exconsellera Dolors Bassa

"Sé que la UGT ho demanarà en poc, i que està demanant adhesions, per tant, tothom que s'hi adhereixi, ho agrairé moltíssim"

La UGT de Catalunya ha demanat l’indult per a l’exconsellera Dolors Bassa, després que el passat 15 de juny registressin aquesta petició al Ministeri de Justícia, han explicat a Europa Press fonts del sindicat.

Publicitat

La petició té el suport dels alcaldes de les quatre capitals de província catalanes: l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el de Tarragona, Pau Ricomà, ha avançat Ser Catalunya.

Segons ha explicat la UGT de Catalunya a Europa Press, el sindicat ha habilitat el web indultdolorsbassa.cat per anar sumant adhesions, i actualment ja compta amb 21.

A més d’aquests alcaldes, també s’hi han adherit el secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez; el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros; el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i el president de Pimec, Josep González.

També hi figuren el president de la Federació d’Organitzacions per la Justícia Global Lafede.cat, Lucca Gervasoni; la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina; la presidenta de la Comissió de Dones Advocades de l’Icab, Maria Teresa Blasi, i el president de l’Associació Catalana de Iuslaboralistes, Xavier González.

Així mateix, hi han donat el seu suport l’exdegana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya Núria Carreras; l’alcalde de Torroella de Montgrí (Girona i poble natal de Bassa), Jordi Colomí; l’exalcalde d’aquest mateix municipi Josep Maria Rufí; l’alcalde de Girona i exconseller Joaquim Nadal; el president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, i el rector de la Universitat de Girona, Joaquim Salvi.

Completen la llista la presidenta del Consell Social de la Universitat de Girona, Rosa Núria Alexandre, i el president de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, Pau Lanao.

Un missatge de Bassa encapçala el web d’adhesions: “Sé que la UGT ho demanarà en poc, i que està demanant adhesions, per tant, tothom que s’hi adhereixi, ho agrairé moltíssim”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca