La UGT de Catalunya demana l’indult per a l’exconsellera Dolors Bassa

"Sé que la UGT ho demanarà en poc, i que està demanant adhesions, per tant, tothom que s'hi adhereixi, ho agrairé moltíssim"

Publicitat

La UGT de Catalunya ha demanat l’indult per a l’exconsellera Dolors Bassa, després que el passat 15 de juny registressin aquesta petició al Ministeri de Justícia, han explicat a Europa Press fonts del sindicat.

La petició té el suport dels alcaldes de les quatre capitals de província catalanes: l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el de Tarragona, Pau Ricomà, ha avançat Ser Catalunya.

Segons ha explicat la UGT de Catalunya a Europa Press, el sindicat ha habilitat el web indultdolorsbassa.cat per anar sumant adhesions, i actualment ja compta amb 21.

A més d’aquests alcaldes, també s’hi han adherit el secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez; el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros; el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i el president de Pimec, Josep González.

Publicitat

També hi figuren el president de la Federació d’Organitzacions per la Justícia Global Lafede.cat, Lucca Gervasoni; la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina; la presidenta de la Comissió de Dones Advocades de l’Icab, Maria Teresa Blasi, i el president de l’Associació Catalana de Iuslaboralistes, Xavier González.

Així mateix, hi han donat el seu suport l’exdegana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya Núria Carreras; l’alcalde de Torroella de Montgrí (Girona i poble natal de Bassa), Jordi Colomí; l’exalcalde d’aquest mateix municipi Josep Maria Rufí; l’alcalde de Girona i exconseller Joaquim Nadal; el president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, i el rector de la Universitat de Girona, Joaquim Salvi.

Completen la llista la presidenta del Consell Social de la Universitat de Girona, Rosa Núria Alexandre, i el president de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, Pau Lanao.

Un missatge de Bassa encapçala el web d’adhesions: “Sé que la UGT ho demanarà en poc, i que està demanant adhesions, per tant, tothom que s’hi adhereixi, ho agrairé moltíssim”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes