Cs contra la llibertat d’expressió de la consellera Vilallonga

Vol que el Parlament reprovi Vilallonga per haver dit que veu "massa castellà" a TV3

Publicitat

Cs durà al proper ple del Parlament una moció en què proposa reprovar la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, per haver dit que veu “massa castellà” a TV3 i que faria “tocs d’atenció” a la cadena. El grup taronja assegura que els drets dels ciutadans “només són plenament respectats si la llengua castellana no és exclosa com a llengua d’ús normal, habitual i vehicular pels mitjans públics autonòmics”. Per això, reclama que tant TV3 com Catalunya Ràdio emprin el el català, el castellà i l’aranès “amb normalitat, habitualitat i igualtat” com a “reflex del que succeeix a la societat catalana i com a “mostra de respecte”.

Cs també vol que el Parlament reconegui i agraeixi l’emissió de la sèrie ‘Drama’ “com a mostra de la diversitat i la pluralitat de Catalunya i l’ús habitualment indistint de la llengua catalana i la llengua castellana per la societat catalana” i insta el Govern a vetllar perquè els mitjans públics catalans siguin “políticament neutrals, informativament objectius i respectuosos amb el pluralisme polític”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca