Torra carrega contra la “burocràcia estèril”

Presideix l'acte de presa de possessió dels nous membres de la Comissió Jurídica Assessora

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat aquest dimarts “un país àgil per poder avançar en solucions i evitar que el país s’aturi o vagi més a poc a poc per una burocràcia estèril”.

Publicitat

“El món que ve requereix que el nostre país sigui un país àgil”, ha dit durant la seva intervenció en l’acte de presa de possessió dels nous membres de la Comissió Jurídica Assessora Agustí Cerrillo, Ester Arroyo i Judith Gifreu, i en el qual el president de la Comissió, Albert Lamarca, ha renovat el càrrec.

Torra s’ha adreçat al president de la Comissió, que aquest dimarts ha renovat el càrrec: “Ens falten idees de com podem créixer i fer de la nostra una administració ‘citizen friendly’, de col·laboració i no pas de confrontació”.

També ha demanat “una administració que més que mai vetlli pels més vulnerables, com hem vist durant els mesos passats”, en referència a la pandèmia de coronavirus.

En l’acte, celebrat al Palau de la Generalitat, hi han assistit el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i els consellers Meritxell Budó, Bernat Solé, Àngels Chacón, Miquel Buch, Josep Bargalló, Damià Calvet, Mariàngela Vilallonga, Ester Capella i Chakir el Homrani.

Albert Lamarca

Lamarca ha ressaltat els avanços jurídics a Catalunya durant el segle XX, que ha qualificat com el segle d’or del dret català, i ha demanat “que la història de Catalunya i el seu esdevenir col·lectiu no es converteixi en una elegia de renúncies i derrotes, de presó i exili, de confrontacions internes, de malentesos i incapacitat per avançar”.

Ha agraït al Govern que validi el seu càrrec sis anys més, i ha sostingut que treballarà tenint en compte “que a la vida cal triar, que el compromís és necessari, que cal prendre partit i cal fer-ho sempre per la veritat”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca