El sindicat Infermeres de Catalunya dona suport al confinament de part del Segrià

Reclama al Govern que no torni a posar en risc els professionals amb falta de material de protecció

Publicitat

El sindicat Infermeres de Catalunya ha volgut donar suport al confinament de part del Segrià per poder controlar els brots “abans de tornar a viure una situació de col·lapse del sistema sanitari”. Al seu parer, el creixement de la corba obliga a prendre decisions sanitàries. “El confinament és una mesura del tot necessària quan hi ha transmissió comunitària i l’aïllament únicament dels casos positius ja no és suficient”, ha remarcat. Ara bé, també alerta que cal dotar els centres sanitaris dels professionals i material de protecció necessari. “No tornarem a tolerar que la Generalitat posi en risc les infermeres i la resta de professionals per una mala gestió de la crisi sanitària i una manca de previsió”, ha avisat.

En aquest sentit, Infermeres de Catalunya assegura que donarà suport a les mesures que contemplin aquest confinament, sempre que es facin seguint les recomanacions dels experts en salut pública i reforçant els recursos del sistema sanitari, tant pel que fa al nombre de professionals com a la distribució d’equipament de protecció.

També ha exigit un control estricte de la salut dels professionals per part dels Serveis de Prevenció i Salut Laboral, amb accés periòdic a proves de PCR i serologies.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca