El PDeCAT posposa el Consell Nacional fins que Puigdemont concreti el seu projecte

El partit de Bonvehí evita coincidir amb l'acte de Puigdmeont i es dona uns dies de marge per actuar i prendre decisions

Publicitat

El PDeCAT celebrarà finalment el Consell Nacional el dijous 30 de juliol, cinc dies després de l’assemblea constituent del nou partit de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, segons han explicat fonts pròximes a Europa Press.

La direcció del partit, que presideix David Bonvehí, ha decidit posposar així la reunió del Consell Nacional, que tenia previst celebrar el 25 o 26 de juliol, segons ha informat ACN.

D’aquesta manera, el partit de Bonvehí evita coincidir amb l’acte de Puigdmeont i es dona uns dies de marge per actuar i prendre decisions.

Tot això després que Puigdemont es fes amb la marca de JxCat després que el registre de partits del Ministeri d’Interior acceptés un canvi i ara l’alcalde de Balenyà (Barcelona), Carles Valls, consti com el president.

Publicitat

Malgrat tot, el PDeCAT insisteix que treballaran en pro de l’acord, però avisen que també estan “preparats per a un desacord”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca