El Gobierno es dona la raó amb la decisió del jutjat de Lleida

"Demostra que no hi ha pla B a l'estat d'alarma"

Publicitat

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha afirmat que la decisió d’un jutjat de Lleida de tombar el confinament domiciliari al Segrià i el Baix Segrià demostra que el govern espanyol tenia raó quan deia que “no hi ha pla B” a l’estat d’alarma. “Era la realitat”, ha afirmat Campo en un esmorzar informatiu organitzat per ‘Europa Press’ aquest dilluns al matí. El ministre de Justícia ha rebutjat avançar escenaris sobre què passarà ara a Lleida: “Deixem que les decisions vagin madurant”. Segons Campo, cal veure què farà la Generalitat, què decideix l’executiu espanyol i ha recordat que hi ha una “via de recurs oberta”.

“Tot es farà en un temps rècord”, ha assegurat, però “de la forma més madura possible” perquè la resposta “estigui el més d’acord possible amb el què es persegueix “. “Trobarem la solució. Quan hi ha voluntat, hi ha camí”, ha dit.

Campo ha argumentat que cal “completar l’ordenament jurídic” per no haver de recórrer a l’estat d’alarma en situacions com la de Lleida i ha explicat que el govern espanyol estudia amb “enorme profunditat” una eina legal alternativa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca