El Gobierno es dona la raó amb la decisió del jutjat de Lleida

"Demostra que no hi ha pla B a l'estat d'alarma"

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha afirmat que la decisió d’un jutjat de Lleida de tombar el confinament domiciliari al Segrià i el Baix Segrià demostra que el govern espanyol tenia raó quan deia que “no hi ha pla B” a l’estat d’alarma. “Era la realitat”, ha afirmat Campo en un esmorzar informatiu organitzat per ‘Europa Press’ aquest dilluns al matí. El ministre de Justícia ha rebutjat avançar escenaris sobre què passarà ara a Lleida: “Deixem que les decisions vagin madurant”. Segons Campo, cal veure què farà la Generalitat, què decideix l’executiu espanyol i ha recordat que hi ha una “via de recurs oberta”.

Publicitat

“Tot es farà en un temps rècord”, ha assegurat, però “de la forma més madura possible” perquè la resposta “estigui el més d’acord possible amb el què es persegueix “. “Trobarem la solució. Quan hi ha voluntat, hi ha camí”, ha dit.

Campo ha argumentat que cal “completar l’ordenament jurídic” per no haver de recórrer a l’estat d’alarma en situacions com la de Lleida i ha explicat que el govern espanyol estudia amb “enorme profunditat” una eina legal alternativa.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca