“Van prometre independència i ens han situat en la decadència”

Publicitat

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que l’actual Govern és el pitjor des de la recuperació de la Generalitat l’any 1980 i que no està a l’altura en un moment en què el país necessita màxima unitat: “Van prometre independència i ens han situat en la decadència”.

En el Consell Nacional del partit aquest dissabte a Barcelona, ha afirmat que al més aviat possible hi hagi eleccions a Catalunya millor, perquè creu que s’han perdut deu anys de gestió: “En aquests moments ni el president (Quim Torra) ni ningú estan en condicions d’exercir lideratge. Hem de dir prou”.

Ha criticat que el Govern no està donant la resposta que toca amb els rebrots de coronavirus del Segrià (Lleida), i que la Generalitat no va perdre les competències de Salut en cap moment durant el confinament: “Però ara resulta que en teoria diuen que els han retornat les competències i encara ho fan pitjor”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca