Un sector de la Crida aposta per no dissoldre’s en el partit de Puigdemont

"Donem tot el suport a la iniciativa de Puigdemont, encara que haguéssim preferit que aquesta iniciativa s'hagués dut a terme en el marc de la Crida"

Publicitat

Un sector de la Crida Nacional per la República aposta per no dissoldre l’organització en el nou partit que crei l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, al que donen el seu suport.

“Donem tot el suport a la iniciativa de Puigdemont, encara que haguéssim preferit que aquesta iniciativa s’hagués dut a terme en el marc de la Crida”, destaquen en l’escrit penjat en la plataforma Change.org, recollit per Europa Press.

Tot això després que la direcció de la Crida, que presideix Jordi Sànchez, apostés obertament aquesta setmana per la dissolució de l’entitat i anunciés que celebraran una consulta als seus socis per decidir sobre el seu futur el 16, 17 i 18 de juliol.

Els impulsors de la iniciativa defensen la necessitat que Catalunya sigui independent i que s’articuli una opció política que, al seu programa electoral, reculli aquest compromís: “Perquè sigui possible fer efectius aquests objectius creiem que cal seguir endavant, més que mai, amb el projecte de la Crida Nacional per la República”, afegeixen.

Publicitat

També creuen que tots els fundadors i associats de la Crida han de poder participar en la decisió sobre quin ha de ser el futur de l’entitat i la manera “més idònia” de recolzar a la iniciativa de Puigdemont.

Per això, urgeixen a la direcció de la Crida a convocar abans del 23 de juliol una assemblea general per debatre “obertament i amb transparència” aquestes qüestions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca