Torra demana als empresaris fer front comú per reclamar més recursos a l’Estat

Sobre el dèficit en infraestructures: "Sempre m'ha estranyat que la classe empresarial no es revoltés"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest divendres que els empresaris catalans han d'”assumir responsabilitats” i els ha demanat que acompanyin el Govern a reclamar més recursos a l’Estat.

“Us agrairia que ens acompanyéssiu en aquesta reclamació de recursos vital. Recursos per a tots els ciutadans de Catalunya”, ha dit Torra en la clausura de la presentació de la ‘Memòria Econòmica de Catalunya 2019’ de la Cambra de Barcelona i en la qual també ha participat el seu president, Joan Canadell.

Torra s’ha referit al dèficit d’infraestructures que pateix Catalunya i ha reflexionat: “Sempre m’ha estranyat que la classe empresarial no es revoltés perquè si vols més oportunitats per a les teves empreses, necessites millors infraestructures”.

“Hauríeu d’estar en permanent targeta vermella”, ha dit Torra, en referència a la reclamació de més inversions per a ports, xarxes viàries i altres infraestructures necessàries per a Catalunya.

Publicitat

Ha lamentat que la inversió executada a Catalunya sigui uns 1.500 milions inferior a la de la Comunitat de Madrid aquests darrers cinc anys, malgrat que la pressupostada sigui superior.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes