Simón s’estranya que no hi hagi brots a Madrid

Diu que les mesures a Lleida han estat "valentes"

Publicitat

El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha assenyalat que les mesures de restricció de la mobilitat preses per la Generalitat per controlar el brot de Lleida “han estat valents”.

No obstant això, ha mostrat “estranyesa” que no s’hagi registrat cap brot en la Comunitat de Madrid, a excepció dels registrats als domicilis: “Això ho discutim amb Madrid però sembla ser que realment no els estan detectant. Madrid sí que està detectant brots familiars, que no s’han de notificar”, ha precisat.

“A Lleida no sabem si el brot està controlat. Les mesures que han implementat han estat valentes, encara que ens hagués agradat que s’haguessin implementat abans, però dir-ho a toro passat és fàcil”, ha apuntat Simón aquest dijous durant la seva compareixença en roda de premsa.

En aquest context, l’expert de Sanitat ha defensat que no creu que confinar a les cases “vagi a tenir un impacte major” i ha apostat per esperar “una mica més”. “Reduir la mobilitat el dissabte sí va ser molt important”, ha sentenciat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca