Simón s’estranya que no hi hagi brots a Madrid

Diu que les mesures a Lleida han estat "valentes"

El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha assenyalat que les mesures de restricció de la mobilitat preses per la Generalitat per controlar el brot de Lleida “han estat valents”.

Publicitat

No obstant això, ha mostrat “estranyesa” que no s’hagi registrat cap brot en la Comunitat de Madrid, a excepció dels registrats als domicilis: “Això ho discutim amb Madrid però sembla ser que realment no els estan detectant. Madrid sí que està detectant brots familiars, que no s’han de notificar”, ha precisat.

“A Lleida no sabem si el brot està controlat. Les mesures que han implementat han estat valentes, encara que ens hagués agradat que s’haguessin implementat abans, però dir-ho a toro passat és fàcil”, ha apuntat Simón aquest dijous durant la seva compareixença en roda de premsa.

En aquest context, l’expert de Sanitat ha defensat que no creu que confinar a les cases “vagi a tenir un impacte major” i ha apostat per esperar “una mica més”. “Reduir la mobilitat el dissabte sí va ser molt important”, ha sentenciat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Aragonès defensa el pacte dels PGE “per responsabilitat”

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, ha defensat aquest dimecres que han arribat a un pacte amb el Govern...

Les institucions apel·len els homes per denunciar i combatre la violència masclista

Les institucions han apel·lat aquest dimecres els homes perquè denunciïn i combatin la violència masclista que observin o coneguin en altres homes, com amics...

Otegi defensa que la independència “passa per dir ‘Sí’ als pressupostos de l’Estat

El coordinador general d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha defensat aquest dimecres que el procés cap a la independència del País Basc "avui passa per...

Colau encara no ha donat cap explicació del tret d’un agent de la Guardia Urbana a un sensellar

La líder de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha acusat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, d'"amagar-se" després del tret que un agent...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca