Marialluïsa, La Tiguerita, Joana Gomila i Kids from Mars actuaran en directe en l’edició en línia del Primavera Pro

Nou artistes catalans participen en els showcases d'aquesta trobada professional entre el 21 i el 24 de juliol

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Publicitat

El Primavera Pro celebrarà una edició en línia del 21 al 24 de juliol en la qual nou artistes catalans hi participaran en els showcases d’aquesta trobada professional. Al final de cada jornada de conferències, la plataforma de streaming de Primavera Pro es convertirà en un festival de showcases, emetent actuacions en directe des de La (2) de Apolo. Los Aurora inauguraran la mostra el 21 de juliol, just després del lliurament del Primavera Award al Taller de Músics, la institució que els va veure néixer. A aquests els seguiran altres propostes com Marialluïsa, La Tiguerita, Anna Andreu, MANS O. Joana Gomila, Kids from Mars, Penélope i Barbott.

Totes les actuacions podran veure’s en obert a través del live streaming de la plataforma de Primavera Pro. Posteriorment, quedaran allotjades a l’àrea per a professionals acreditats, disponibles per veure en diferit, al costat de la informació de contacte de cada artista.

Aquests concerts han estat produïts en col·laboració amb Catalan Arts, la marca d’internacionalització d’empreses culturals impulsada per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

A més, el dimarts 21 de juliol Radio Primavera Sound realitzarà un programa especial en el qual els periodistes Ben Cardew i Marta Salicrú presentaran i contextualitzaran cadascuna de les propostes. Com la resta de sessions, l’emissió podrà seguir-se gratuïtament en directe.

Aquests showcases sumen un nou vessant a la programació de conferències ja anunciades per a l’esdeveniment, que inclou sessions dedicades al futur de la música després de la pandèmia i l’ascens de la música llatinoamericana en els gustos d’un públic cada vegada més transversal.

També la segona edició de la jornada de cultura es parlarà de feminisme i tindrà lloc una masterclasses sobre l’optimització de l’ús i interpretació de dades a xarxes socials, així com guies de bones pràctiques per crear campanyes de màrqueting amb un missatge significatiu en entorns digitals.

- Publicitat-

Breus

La jutgessa de violència de gènere eleva al Suprem el cas del magistrat del TC detingut

La titular del jutjat d'instrucció 7 de Majadahonda (Madrid), especialitzat en violència sobre la dona, veu indicis d'un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit...

Crit d’alerta de nou societats científiques per l'”alta probabilitat” d’un “nou col·lapse de la sanitat

Nou societats mèdiques han alertat aquest dijous que hi ha una "alta probabilitat" d'haver de tornar a afrontar "situacions assistencials tant greus com les...

Lletrats de parlaments de tot l’Estat defensen la feina dels de la cambra catalana

L'Associació Espanyola de Lletrats de Parlaments (AELPA) ha mostrat el seu suport a la feina dels de la cambra catalana "en defensa de la...

L’Advocacia de l’Estat ja estudia portar al TC les resolucions del Parlament sobre la monarquia

L'Advocacia de l'Estat ja està estudiant si impugna davant del Tribunal Constitucional les resolucions del Parlament sobre la monarquia. Segons ha avançat 'El Confidencial'...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca