Colau elogia les polítiques d’emergència del Gobierno

"S'ha salvat molta gent de l'abisme"

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha elogiat aquest dijous les polítiques d’emergència i socials que ha impulsat el Govern central davant la crisi de la covid-19, amb les quals considera que “s’ha salvat molta gent de l’abisme” i que també veu fonamentals per impulsar polítiques d’innovació i digitalització.

Publicitat

Ho ha dit en una compareixença amb motiu de la reunió del patronat de la Mobile World Capital Barcelona que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Barcelona i en la qual s’ha ratificat l’acord d’extensió del Mobile World Congress (MWC) a la capital catalana fins el 2024.

Colau s’ha adreçat a la vicepresidenta tercera del Govern d’Espanya i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, que forma part del patronat i ha participat en la reunió, i li ha reclamat que “no s’oblidin de les ciutats en aquesta recuperació econòmica”.

En aquest sentit, ha demanat al Govern central que compti amb Barcelona per a la recuperació econòmica perquè assegura que la ciutat “està plenament preparada per desenvolupar tot el seu potencial”.

En la seva intervenció, Calviño ha subratllat que “les ciutats són, sens dubte, agents clau perquè la recuperació econòmica sigui ràpida, robusta i més inclusiva i sostenible”, i ha posat en valor el compromís de totes les administracions per treballar juntes.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca