Vergés assumeix totes les responsabilitats en la gestió de la crisi

A Lleida hi ha "una complexitat brutal"

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha assegurat que assumeix totes les responsabilitats que té en la gestió de la covid-19 i que no les defuig, i ha tornat a insistir en la importància que la ciutadania segueixi les mesures bàsiques de prevenció per evitar contagis.

Publicitat

Quan la diputada del PSC Assumpta Escarp li ha preguntat en el ple del Parlament d’aquest dimarts sobre la gestió del departament del brot del Segrià (Lleida), Vergés ha assegurat que a Lleida hi ha “una complexitat brutal” i ha demanat la col·laboració de les institucions, sobretot dels ajuntaments, per obrir espais per aïllar correctament la població.

Escarp ha retret a Vergés que “no se’n pot rentar les mans” amb la gestió de la covid-19 demanant a la població que es renti les mans com una mesura de prevenció, i ha exigit a la consellera que assumeixi la seva responsabilitat i que actuï amb la veritat per davant pel que fa al territori.

De la seva banda, el líder del PP català, Alejandro Fernández, ha demanat la dimissió de Vergés perquè considera que “aquest nivell de competència només pot voler dir assumir responsabilitats” i que una altra persona assumeixi els reptes del Govern davant la covid-19.

En la rèplica, Vergés ha recordat la incertesa que comporta una pandèmia, ha insistit que el Govern va procurar en tot moment anticipar-se a les decisions, i ha recordat que l’11 d’abril –“enmig de la crisi sanitària”– el Govern ja s’havia reunit amb els sectors essencials per garantir el subministrament de la població durant el confinament.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca