Sánchez veu “inquietants” les informacions sobre la corrupció de Juan Carlos I

Ha remarcat que la "justícia actua"

Publicitat

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha admès aquest dimecres que considera “inquietants i pertorbadores” les informacions sobre els presumptes negocis del rei Joan Carles I, que la justícia investiga per haver cobrat suposadament comissions del contracte de l’AVE a la Meca, i ha valorat que Felip VI “marqui distàncies”.

Així s’ha pronunciat en una conferència de premsa conjunta amb el primer ministre italià, Giuseppe Conte, al palau de La Moncloa, quan li han preguntat si a l’executiu l’amoïna que aquestes informacions que s’han anat coneixent poden afectar negativament la Corona.

Sánchez ha valorat que alguns mitjans “no mirin cap a una altra banda” davant una investigació que afecta el rei emèrit i que se’n facin ressò, i ha remarcat que la “justícia actua”. “La mateixa Casa Reial ha començat a marcar distàncies davant d’aquestes informacions inquietants, pertorbadores”, ha resolt.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca