Primers retrets de Colau al Govern per les mesures per frenar els rebrots

"Ens amoïna la qüestió del rastreig. És el que ha fallat a Lleida, i el que provoca que es perdi el control"

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dimecres a la Generalitat una reunió perquè informi l’Ajuntament sobre els detalls del dispositiu de rastreig de casos de coronavirus a la ciutat: “No tenim cap garantia que el rastreig funciona a ple rendiment”.

Ho ha dit en una entrevista a TV3 que ha recollit Europa Press, en la qual ha avançat que la reunió amb els responsables del sistema de seguiment de casos es podria celebrar aquest dimecres o dijous.

“Ens amoïna la qüestió del rastreig. És el que ha fallat a Lleida, i el que provoca que es perdi el control”, ha admès Colau, que ha ofert a la Generalitat la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB).

Ha explicat que l’augment de positius per PCR a la ciutat entra “per desgràcia, dins del que és normal”, però ha dit que, davant d’aquesta situació, és de vital importància que el sistema de seguiment sigui eficaç per evitar rebrots.

Publicitat

“Demanem a la Generalitat que garanteixi el desplegament del sistema de seguiment de casos a tot Catalunya. Vull pensar que funciona, però demanem que ens doni els detalls del dispositiu. És el que més ens amoïna ara”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca