El PSC qüestiona la capacitat de Vergés per encapçalar el departament de Salut

La consellera defensa que les decisions es prenen "quan toca" i demana que no facin "demagògia

Publicitat

El president del PPC i diputat del Parlament, Alejandro Fernández, ha demanat la dimissió de la consellera de Salut, Alba Vergés, per la seva “incompetència” en la gestió de la covid-19. En el marc del ple del Parlament, la diputada del PSC-Units Assumpta Escarp també ha carregat contra la gestió de Vergés i ha qüestionat que sigui la millor persona i que estigui capacitada per encapçalar el departament. Davant d’aquestes crítiques, la consellera ha replicat que les decisions es prenen “quan toca” i que s’expliquen a la ciutadania quan estan treballades, en referència al confinament perimetral del Segrià. I ha retret al PSC que faci “demagògia” en dir que el sistema de rastreig de casos positius no funciona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca