Bon dia, tens un missatge de David Bonvehí

Si ets president/a comarcal del PDeCAT revisa la teva bustia de veu, és possible que tinguis un missatge de la direcció del partit. Pot ser una veu de segona fila o el mateix David Bonvehí.

Si el tens, escolta el missatge. A veure què diu. Com t’explica que el més assenyat és no fer cas del trencament que proposa el president legítim, Carles Puigdemont, i t’anima a una refundació -l’enèsima-. Intenta entendre la seva visió pascalista de la política: consens, diàleg, a poc a poc. Potser et sembla que t’intenta reubicar a la dècada dels 90, quan l’independentisme era el que era, minoritari.

Tot ha canviat, i qui no ho veu és l’actual direcció demòcrata. Aquests darrers dies la força amb la qual l’equip de Bonvehí volia fer front a la proposta de Puigdemont es va debilitant. “S’està quedant pàl·lid, tothom vol marxar”.

Que segueixi trucant, que miri què en queda d’aquell tarannà convergent de peix al cove. No ho veuen? L’1-O ho va canviar tot. També la dreta catalana.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.