Torra demana a Sánchez una “injecció de liquiditat immediata” a Catalunya

"Catalunya s'enfronta a una crisi econòmica sense precedents"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat al president del Govern central, Pedro Sánchez, i al director general del Mecanisme Europeu d’Estabilització (MEDE), Klaus Regling, una “injecció de liquiditat immediata” a Catalunya.

“Catalunya s’enfronta a una crisi econòmica sense precedents que requereix una injecció de liquiditat de manera immediata per poder encarar la reactivació econòmica amb un mínim de garanties”, ha reclamat Torra en dues cartes que ha consultat Europa Press aquest dimarts, en data del 2 de juliol.

El president del Govern ha celebrat l’activació del Fons Europeu, ha assegurat que Catalunya n’hauria de rebre gairebé 30.000 milions d’euros, i ha insistit que “les famílies, empreses, autònoms i entitats del país no poden esperar que es distribueixi a partir de l’any vinent”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca