A l’agost ja operaran el 50% dels vols habituals

Eurocontrol detecta un augment "significatiu" del trànsit aeri

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Publicitat

L’Organització Europea per a la Seguretat de la Navegació Àrea (Eurocontrol) ha detectat un augment “significatiu” del tràfic aeri des de la reobertura de fronteres a la Unió Europea a meitats de juny i ara anticipa que a l’agost ja operaran el 50% dels vols habituals. Eurocontrol ha millorat les seves previsions inicials i en el seu darrer informe pronostica que a finals de juliol l’activitat aèria serà superior al 40% de l’habitual per aquesta època de l’any. Ryanair està liderant la recuperació del sector amb la reactivació de vols més gran “amb diferència” d’Europa, segons Eurocontrol. Així, torna a situar-se com el grup aeri europeu amb més vols al vell continent, per davant de Lufthansa, Air France i IAG (Vueling, Iberia).

“El tràfic dels grans grups aeris va augmentar de forma constant la setmana passada”, ha assegurat aquest dilluns el director d’Eurocontrol, Eamonn Brennan. L’organització remarca que gairebé totes les aerolínies europees han incrementat les seves operacions de forma “significativa” des de l’1 de juliol.

Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu i el relaxament de les restriccions per la covid-19, Eurocontrol veu especialment una major activitat aèria als estats del sud d’Europa, sobretot a Espanya, Itàlia, Grècia i Portugal. De fet, les dues rutes amb més moviments d’aquests últims dies són les que van d’Alemanya i el Regne Unit cap a l’estat espanyol.

- Publicitat-

Breus

Iglesias denuncia que Podemos és víctima d’un “judici mediàtic”

El vicepresident segon del govern espanyol i líder de Podem, Pablo Iglesias, ha afirmat que les acusacions sobre el presumpte finançament irregular del partit...

Enllesteixen el projecte museogràfic del centre d’interpretació del jaciment del Barranc de la Boella

El projecte museogràfic del futur centre d'interpretació del jaciment del Barranc de la Boella, a la Canonja (Tarragonès), ja està enllestit. Segons informa l'Institut...

Cases rurals i càmpings de la Catalunya Central ronden el ple aquest agost

La Catalunya Central s'ha convertit en una de les principals destinacions turístiques aquest estiu. Tot i la pràcticament nul·la presència de clients estrangers, els...

La xifra de negocis del sector serveis a Catalunya cau un 18,2% al juny

La xifra de negocis del sector serveis a Catalunya va caure un 18,2% al juny a causa dels efectes econòmics derivats de la crisi...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca