A l’agost ja operaran el 50% dels vols habituals

Eurocontrol detecta un augment "significatiu" del trànsit aeri

L’Organització Europea per a la Seguretat de la Navegació Àrea (Eurocontrol) ha detectat un augment “significatiu” del tràfic aeri des de la reobertura de fronteres a la Unió Europea a meitats de juny i ara anticipa que a l’agost ja operaran el 50% dels vols habituals. Eurocontrol ha millorat les seves previsions inicials i en el seu darrer informe pronostica que a finals de juliol l’activitat aèria serà superior al 40% de l’habitual per aquesta època de l’any. Ryanair està liderant la recuperació del sector amb la reactivació de vols més gran “amb diferència” d’Europa, segons Eurocontrol. Així, torna a situar-se com el grup aeri europeu amb més vols al vell continent, per davant de Lufthansa, Air France i IAG (Vueling, Iberia).

Publicitat

“El tràfic dels grans grups aeris va augmentar de forma constant la setmana passada”, ha assegurat aquest dilluns el director d’Eurocontrol, Eamonn Brennan. L’organització remarca que gairebé totes les aerolínies europees han incrementat les seves operacions de forma “significativa” des de l’1 de juliol.

Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu i el relaxament de les restriccions per la covid-19, Eurocontrol veu especialment una major activitat aèria als estats del sud d’Europa, sobretot a Espanya, Itàlia, Grècia i Portugal. De fet, les dues rutes amb més moviments d’aquests últims dies són les que van d’Alemanya i el Regne Unit cap a l’estat espanyol.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca