Pascal s’embolica amb la bandera

Demana "altes dosis de patriotisme" per garantir la solidesa econòmica

Publicitat

La secretària general del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), Marta Pascal, ha reivindicat aquest dilluns que la situació actual derivada del Covid-19 requereix “altes dosis de patriotisme” amb l’objectiu de garantir la solidesa de l’economia catalana del futur.

En un article de La Vanguardia recollit per Europa Press, Pascal ha demanat solucions en l’àmbit laboral pel que fa a la població activa sense ocupació, les empreses afectades o en risc de patir un ERTO, les famílies vulnerables i els joves amb sous baixos.

Ha advertit de la impossibilitat de “esperar més per resoldre aquests dèficits, que en alguns casos són fruit dels estralls provocats pel drama del Covid-19”, encara que assegura que en molts altres són problemes estructurals que s’arrosseguen des de la crisi del 2008.

Pascal ha assenyalat que aquesta situació es produeix després d’anys en què els partits catalans –segons ella– han relegat les cures que mereix el teixit productiu, “mentre que els successius governs espanyols practicaven i condemnaven a Catalunya al dèficit fiscal crònic”.

Publicitat

Assegura que “les potencialitats de l’economia catalana són extraordinàries” i destaca que en l’aplicació de les noves tecnologies en àmbits com la sostenibilitat, la qualitat de vida, la manufactura, el turisme o la indústria 4.0, Catalunya té un potencial semblant als territoris més pròspers d’Europa.

“Tenim talent i capacitats. Hi ha país. Hi ha teixit productiu. Barcelona pot convertir-se en un dels pols d’innovació d’Europa fomentant cadenes de valor com el ‘medtech’, els tèxtils avançats, la biotecnologia, la robòtica, la manufactura avançada, el 5G i la microelectrònica”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca