Pascal s’embolica amb la bandera

Demana "altes dosis de patriotisme" per garantir la solidesa econòmica

La secretària general del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), Marta Pascal, ha reivindicat aquest dilluns que la situació actual derivada del Covid-19 requereix “altes dosis de patriotisme” amb l’objectiu de garantir la solidesa de l’economia catalana del futur.

Publicitat

En un article de La Vanguardia recollit per Europa Press, Pascal ha demanat solucions en l’àmbit laboral pel que fa a la població activa sense ocupació, les empreses afectades o en risc de patir un ERTO, les famílies vulnerables i els joves amb sous baixos.

Ha advertit de la impossibilitat de “esperar més per resoldre aquests dèficits, que en alguns casos són fruit dels estralls provocats pel drama del Covid-19”, encara que assegura que en molts altres són problemes estructurals que s’arrosseguen des de la crisi del 2008.

Pascal ha assenyalat que aquesta situació es produeix després d’anys en què els partits catalans –segons ella– han relegat les cures que mereix el teixit productiu, “mentre que els successius governs espanyols practicaven i condemnaven a Catalunya al dèficit fiscal crònic”.

Assegura que “les potencialitats de l’economia catalana són extraordinàries” i destaca que en l’aplicació de les noves tecnologies en àmbits com la sostenibilitat, la qualitat de vida, la manufactura, el turisme o la indústria 4.0, Catalunya té un potencial semblant als territoris més pròspers d’Europa.

“Tenim talent i capacitats. Hi ha país. Hi ha teixit productiu. Barcelona pot convertir-se en un dels pols d’innovació d’Europa fomentant cadenes de valor com el ‘medtech’, els tèxtils avançats, la biotecnologia, la robòtica, la manufactura avançada, el 5G i la microelectrònica”, ha dit.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

ERC retira les esmenes sobre el TC i la Casa Reial per evitar que la dreta tombi els pressupostos de l’Estat

ERC ha retirat aquesta tarda de dimecres les esmenes a la totalitat que havia presentat a les seccions dels pressupostos generals de l'Estat (PGE)...

Aragonès admet que els governs de coalició “no són fàcils”

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha admès aquest dimecres que els governs de coalició, com el de la Generalitat, "no són fàcils" i...

Rufián exigeix l’amnistia per abans del 14-F

El portaveu parlamentari d'ERC, Gabriel Rufián, considera "una bona notícia" que el Govern central reformi el delicte de sedició però considera que és una...

Blueproject Foundation tanca les seves portes

Avui, dimecres 2 de desembre, Renatto de la Poeta ha anunciat el tancament de l'espai físic de la Blueproject Foundation al carrer Princesa el 20 de desembre. El director...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca