Foment, sobre la inhabilitació de Torra: “Volem estabilitat política i econòmica”

"Facin el que més convingui a l'economia catalana"

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha reclamat estabilitat política i econòmica si el Tribunal Suprem acaba confirmant la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra. “No sabem si habilitaran un altre president per continuar el mandat del que encara queden dos anys, si es convocaran eleccions… El que volem estabilitat política i econòmica i seguretat jurídica”, ha subratllat Sánchez Llibre, que ha lamentat que “en els últims anys” a Catalunya “ha costat poder gaudir d’aquests plantejaments”. Sánchez Llibre creu que el Govern “va començar la causa per la teulada” aprovant primer els pressupostos i anunciant la intenció de celebrar eleccions, quan “el normal”, ha dit, és al revés.

Publicitat

Sánchez Llibre, que ha fet aquestes declaracions durant la roda de premsa amb motiu de l’Assemblea General de Foment, ha explicat que la patronal té “bona relació” amb el Govern els dos partits que hi donen suport –Junts per Catalunya i ERC- i els ha demanat que “facin el que més convingui a l’economia catalana” i als ciutadans i empreses que més han patit els efectes de la covid-19.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca