Foment, sobre la inhabilitació de Torra: “Volem estabilitat política i econòmica”

"Facin el que més convingui a l'economia catalana"

Publicitat

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha reclamat estabilitat política i econòmica si el Tribunal Suprem acaba confirmant la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra. “No sabem si habilitaran un altre president per continuar el mandat del que encara queden dos anys, si es convocaran eleccions… El que volem estabilitat política i econòmica i seguretat jurídica”, ha subratllat Sánchez Llibre, que ha lamentat que “en els últims anys” a Catalunya “ha costat poder gaudir d’aquests plantejaments”. Sánchez Llibre creu que el Govern “va començar la causa per la teulada” aprovant primer els pressupostos i anunciant la intenció de celebrar eleccions, quan “el normal”, ha dit, és al revés.

Sánchez Llibre, que ha fet aquestes declaracions durant la roda de premsa amb motiu de l’Assemblea General de Foment, ha explicat que la patronal té “bona relació” amb el Govern els dos partits que hi donen suport –Junts per Catalunya i ERC- i els ha demanat que “facin el que més convingui a l’economia catalana” i als ciutadans i empreses que més han patit els efectes de la covid-19.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes