Colau demana un referèndum sobre la monarquia sense tenir majoria al Congreso per fer-ho

L'alcaldesa de Barcelona defensa que la Casa Reial no es mereix seguir acumulant "privilegis i impunitat"

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha qualificat la monarquia espanyola de “corrupta” i ha reclamat un referèndum perquè, segons ha apuntat, “no es mereix seguir acumulant privilegis i impunitat”. Així ho ha dit en un missatge a través del seu Twitter amb l’etiqueta ‘#ReferéndumRepúblicaYa’. D’aquesta manera, la líder dels comuns ha reaccionat a la informació periodística que diu que Corinna Larsen va declarar que Joan Carles I li va donar 65 milions “per gratitud” i no per amagar els diners. “El titular despista. En realitat és igual si va ser per gratitud o per amagar els diners. És un escàndol amb totes les explicacions possibles”, conclou l’alcaldessa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca