Òmnium es querella al TS contra Joan Carles I per presumpta corrupció i blanqueig

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Òmnium Cultural ha anunciat que ha presentat una querella criminal davant el Tribunal Suprem contra el rei emèrit Joan Carles I per presumptes delictes de corrupció, blanqueig de capitals i frau fiscal perquè s’investigui la procedència de la seva “fortuna” en comptes a l’estranger.

En una conferència de premsa aquest divendres, el vicepresident de l’entitat, Marcel Mauri, ha considerat que a Espanya els poders de l’Estat volen “blindar la corona”, i demana que, com passa amb qualsevol altre ciutadà, s’admeti la querella i s’investigui.

En una acció jurídica paral·lela, Òmnium ha demanat al Govern de Suïssa que bloquegi els comptes del rei emèrit perquè hi ha “prou indicis per iniciar una investigació per corrupció”.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca