La CUP augura que al setembre la crisi derivada de la pandèmia serà “més greu”

Lamenta que s'hagi "obviat" que la pandèmia ha accelerat una crisi que ha qualificat de sistèmica

Publicitat

La diputada de la CUP al Parlament Maria Sirvent ha augurat aquest divendres que, tenint en compte les projeccions econòmiques, la situació a partir del mes de setembre “serà més greu” i ha instat a adoptar mesures per fer front a les conseqüències derivades de la pandèmia.

En una intervenció en el ple monogràfic sobre la gestió de la covid-19, ha lamentat que s’hagi “obviat” que la pandèmia ha accelerat una crisi que ha qualificat de sistèmica i la gestió de la qual, al seu parer, no respon a les necessitats de la majoria de la ciutadania.

Així mateix, ha criticat la “dependència total” del Govern en certs sectors socioeconòmics i ha retret la desatenció en els serveis públics, de cures i sanitaris.

Ha explicat que les treballadores i tècniques sociosanitàries, “són majoritàriament dones”, moltes vegades immigrants i amb condicions laborals precàries, per la qual cosa ha exigit que tinguin condicions ‘dignes’ que passin pels 1.200 euros al mes per 40 hores de jornada laboral a la setmana.

Publicitat

D’altra banda, s’ha mostrat crítica i en desacord a les “actuacions policials injustificables” al llarg dels últims mesos i ha defensat el dret de protesta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca