La Crida: entre la dissolució o unir-se al projecte de Puigdemont

Decidirà el seu futur en una consulta als seus associats

Publicitat

La Crida Nacional per la República, que presideix Jordi Sànchez, celebrarà una consulta entre els associats per decidir el seu futur després de l’anunci de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont d’impulsar un nou partit que es constituirà el 25 de juliol.

Així ho han explicat fonts del moviment a Europa Press, que deixen en mans dels associats el paper que la Crida haurà de jugar en un futur, que pot passar per vincular-se amb el nou projecte de Puigdemont o per la dissolució, entre d’altres vies.

Tot i que el gener del 2019 la Crida es va registrar com a partit, no s’ha presentat mai en unes eleccions i ha actuat com una associació des de la seva fundació, malgrat que molts dels membres de la direcció han jugat un paper important dins l’espai polític de JxCat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes