El volum de casos de Covid-19 a Lleida comença a ser important

Descartats "de moment" els confinaments selectius

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Publicitat

La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, ha descartat “de moment” que es realitzin confinaments selectius a Lleida davant els rebrots de coronavirus a la zona, però ha demanat que la població extremi les mesures de seguretat sanitària.

En una entrevista en RAC1, la consellera ha manifestat que si continua l’ascens de contagis a Lleida, “podria arribar a demanar a la gent que es quedi majoritàriament a casa i només surti per l’imprescindible”, però ha descartat tornar a un model de fases.

Aquesta declaració de Vergés contrasta amb la del director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, que el dijous a la tarda va anunciar que la Generalitat estava valorant aplicar confinaments selectius en zones de Lleida.

Amb tot, la consellera ha alertat del risc que els brots de Covid-19 a Lleida segueixin creixent i derivin en un contagi major, ja que la regió ha passat de 167 positius a 325 en una setmana, 128 en les últimes hores, segons el balanç fet públic el dijous.

“El volum de casos a Lleida comença a ser important i també algunes entrades a hospitals i UCIs, i ens fa pensar que hem d’actuar i donar el missatge que no és cap broma”, ha afirmat la consellera en una entrevista aquest mateix divendres a Catalunya Ràdio.

“Hem de doblegar la corba a Lleida”, ha manifestat Vergés, que ha indicat que està en contacte amb les autoritats aragoneses perquè els veïns de la Franja no vagin a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i siguin atesos al de Barbastro.

- Publicitat-

Breus

Iglesias denuncia que Podemos és víctima d’un “judici mediàtic”

El vicepresident segon del govern espanyol i líder de Podem, Pablo Iglesias, ha afirmat que les acusacions sobre el presumpte finançament irregular del partit...

Enllesteixen el projecte museogràfic del centre d’interpretació del jaciment del Barranc de la Boella

El projecte museogràfic del futur centre d'interpretació del jaciment del Barranc de la Boella, a la Canonja (Tarragonès), ja està enllestit. Segons informa l'Institut...

Cases rurals i càmpings de la Catalunya Central ronden el ple aquest agost

La Catalunya Central s'ha convertit en una de les principals destinacions turístiques aquest estiu. Tot i la pràcticament nul·la presència de clients estrangers, els...

La xifra de negocis del sector serveis a Catalunya cau un 18,2% al juny

La xifra de negocis del sector serveis a Catalunya va caure un 18,2% al juny a causa dels efectes econòmics derivats de la crisi...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca