Catalunya no té les “eines” per afrontar la crisi

"És frustrant veure cada dia que no tenim les eines que necessitem per estar a l'alçada de les ambicions polítiques del nostre país"

Publicitat

La diputada de JxCat al Parlament i alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha lamentat aquest divendres que, segons ella, Catalunya no té les “eines” necessàries per afrontar la crisi que ha provocat el coronavirus.

“És frustrant veure cada dia que no tenim les eines que necessitem per estar a l’alçada de les ambicions polítiques del nostre país”, ha afirmat en la seva intervenció en el ple monogràfic sobre la gestió de la pandèmia.

No obstant això, ha defensat que això “no ha de servir d’excusa” per assumir el repte de fer front a la crisi i s’ha mostrat confiada que es podrà superar.

També ha aplaudit la gestió de l’executiu català, malgrat que es trobava en un context “de recentralització d’aquelles competències bàsiques per gestionar correctament la crisi”, perquè considera que amb més eines es podrien haver aplicat mesures més eficaces per pal·liar la situació de la covid-19.

Publicitat

Madrenas ha reivindicat la tasca del Govern durant la pandèmia i ha destacat que sempre ha tractat la ciutadania “com persones madures, no pas infantilitzant-les i explicant les coses com eren”, a diferència del que ha fet el Govern central, a parer seu.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca