Torra sobre el tercer grau als presos: “Tercer grau? Llibertat!”

"No haurien d'haver estat mai jutjats"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat aquest dijous que els presos polítics condemnats per l’1-O no haurien d’haver estat jutjats mai ni haver entrat a la presó, per la qual cosa ha demanat la seva “llibertat” després que les presons catalanes hagin proposat concedir-los el tercer grau.

“No haurien d’haver estat mai jutjats, no haurien d’haver entrat mai a la presó, tampoc no haurien d’haver continuat a la presó. Tercer grau? Llibertat!”, ha exclamat en un missatge a Twitter que ha recollit Europa Press.

També ha enviat “força” a cadascun dels nou presos polítics condemnats pel Tribunal Suprem.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca