El moment Puigdemont

Preveu anunciar en breu un nou partit i trencar amb el PDeCAT

Publicitat

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont preveu anunciar en breu la creació d’un nou partit i trencar així amb el PDeCat davant el bloqueig que hi ha actualment en les negociacions per a la reordenació de l’espai de JxCat.

Així ho han explicat fonts properes a Europa Press, encara que no han concretat quan Puigdemont podria fer aquest anunci, que alguns situen de manera imminent.

La constitució del nou partit podria tenir lloc a la fi d’aquest juliol, dates en què està prevista també la celebració del Consell Nacional del PDeCAT.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca