Torra acusa el Govern central d’aplicar un 155 “camuflat en l’estat d’alarma”

"Ens calia un estat que anés per davant, no a remolc"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha acusat el Govern central d’aplicar un article 155 de la Constitució a Catalunya “camuflat en l’estat d’alarma” i ha criticat la seva gestió en la compra de material durant la pandèmia.

Publicitat

“Ens calia un estat que anés per davant, no a remolc. Necessitàvem un estat que fos executiu, no que executés les nostres competències. Necessitàvem un estat propi”, ha explicat Torra en la seva intervenció en el ple monogràfic sobre la pandèmia i les seves conseqüències econòmiques i socials, en la qual ha assegurat que ha estat al costat de l’executiu de Pedro Sánchez quan ha considerat que prenia decisions encertades.

El president català ha acusat l’executiu central de falta de transparència amb les dades de morts i afectats per la covid-19: “Els ciutadans tenen dret a saber”; i ha contrastat aquesta gestió amb la del Govern que, segons ell, sí que ha donat totes les xifres.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Calvo avisa que intentarà sumar Cs als pressupostos “fins a l’últim minut”

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha celebrat el suport d'ERC, PNB i EH Bildu als pressupostos generals de l'Estat, però ha...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca