Torra acusa el Govern central d’aplicar un 155 “camuflat en l’estat d’alarma”

"Ens calia un estat que anés per davant, no a remolc"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha acusat el Govern central d’aplicar un article 155 de la Constitució a Catalunya “camuflat en l’estat d’alarma” i ha criticat la seva gestió en la compra de material durant la pandèmia.

“Ens calia un estat que anés per davant, no a remolc. Necessitàvem un estat que fos executiu, no que executés les nostres competències. Necessitàvem un estat propi”, ha explicat Torra en la seva intervenció en el ple monogràfic sobre la pandèmia i les seves conseqüències econòmiques i socials, en la qual ha assegurat que ha estat al costat de l’executiu de Pedro Sánchez quan ha considerat que prenia decisions encertades.

El president català ha acusat l’executiu central de falta de transparència amb les dades de morts i afectats per la covid-19: “Els ciutadans tenen dret a saber”; i ha contrastat aquesta gestió amb la del Govern que, segons ell, sí que ha donat totes les xifres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca