La JEC surt en defensa de Vox

Diu que les paperetes electorals no vulneren drets fonamentals i insta Correus a distribuir-les

Publicitat

La Junta Electoral Central ha resolt a consulta efectuada per Vox i conclou que les paperetes electorals de la formació per a les eleccions basques i gallegues no vulneren drets fonamentals. Correus va bloquejar-ne la distribució al·legant que els missatges que contenien podien vulnerar drets. Entre ells, en els sobres s’afirmava que “El País Basc proporciona ideologia de gènere als futurs mestres”, que “les violacions augmenten un 37% al País Basc, amb un increment de la delinqüència del 7,8%” o que “Urkullu considera “necessària” l’arribada d’immigrants per enfrontar el repte demogràfic”.

El partit va qualificar la situació de “segrest” i va decidir recórrer a la JEC, que aquest dimecres ha resolt que no observa cap vulneració i insta Correus a reprendre la distribució.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca