El Govern obre tres centres d’atenció a les víctimes de la violència masclista

Està previst que els nous SIE entrin en funcionament a l'octubre

Publicitat

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat obrirà tres serveis d’intervenció especialitzada (SIE) per a dones en situació de violència masclista i els seus fills a Figueres (Girona), Sant Boi de Llobregat i Terrassa (Barcelona).

Està previst que els nous SIE entrin en funcionament a l’octubre, i que se sumin als cinc que es van inaugurar al febrer a la província de Barcelona –Barcelonès Nord, Vilanova i la Geltrú, Catalunya Central-Manresa, Granollers i Sabadell– i als 8 ja existents l’any 2019, ha informat el Govern en un comunicat aquest dimecres.

Amb l’obertura d’aquests tres serveis es duplica en un any el nombre de recursos disponibles per oferir una atenció integral durant el procés de recuperació i reparació a les víctimes de la violència masclista, que passa de 8 SIE a començament del 2019 a 16 a final del 2020.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes