“Ni hi ha taula, ni diàleg, ni servirà de res”

"Hi ha qui, per qüestions electorals no volen aquesta foto amb ERC i la Generalitat, i d'altres necessiten el contrari: la foto per evidenciar que la seva estratègia és la correcta"

Publicitat

El diputat de la CUP al Parlament Vidal Aragonés ha assegurat aquest dimarts que no existeix un diàleg real entre la Generalitat i el Govern central per exercir el dret a l’autodeterminació, en espera que es fixi una data per celebrar una segona trobada de la taula de diàleg entre governs.

“Ens ratifiquem que ni hi ha taula, ni diàleg ni servirà de res. Tant de bo, en un futur, puguem tenir una taula de diàleg que parli de cessar la repressió, el retorn dels exiliats i de com exercir el dret a l’autodeterminació”, ha manifestat en roda de premsa a la cambra catalana.

Per Aragonés, el PSOE i ERC “s’autoenganyen i enganyen la resta” perquè, en la seva opinió, saben que no hi ha un objectiu concret en aquesta taula de diàleg.

“Hi ha qui, per qüestions electorals no volen aquesta foto amb ERC i la Generalitat, i d’altres necessiten el contrari: la foto per evidenciar que la seva estratègia és la correcta”, ha lamentat.

Publicitat

També ha reclamat a Unides Podem que, si el 2017 defensaven un referèndum amb garanties, ara les concretin tenint en compte que formen part del Govern central.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca