La Generalitat destina en salut més de 81 milions a causa de la pandèmia

32 milions s'han destinat a inversions no previstes com llits d'unitats de vigilància intensiva (UCI)

Publicitat

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha accelerat els plans i la inversió en nous equipaments arran de la pandèmia de coronavirus per un valor de 81.414.947 euros, ha informat el departament en un comunicat aquest dimarts.

En concret, 32 milions s’han destinat a inversions no previstes com llits d’unitats de vigilància intensiva (UCI), llits d’hospitalització, lliteres i suport amb bombes d’infusió.

A més, s’han accelerat alguns plans com el Pla específic de suport a la renovació tecnològica amb 46 milions per a respiradors artificials, monitors, desfibril·ladors i equips de subministraments ràpids, entre d’altres.

Del Pla de millora se n’han executat aproximadament 1,3 milions per adquirir electrocardiògrafs i ecògrafs, entre d’altres, i del Pla d’inversions en infraestructures de salut, 1,2 milions.

Publicitat

Pel que fa a aquest últim, la pandèmia ha obligat a paralitzar les obres d’execució durant tres mesos tot i que actualment un 65% de les accions ja s’han reactivat i un 35% estan pendents d’autorització per reprendre l’activitat.

Anterior

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca