El PDeCAT contraataca

Un manifest afí a la direcció reclama que el partit no deixi d'existir ni es dilueixi dins de JxCat

Publicitat

Un manifest afí a la direcció del PDeCat, encapçalada per David Bonvehí, reclama al partit que no deixi d’existir ni queda diluït dins de JxCat. El text, avançat per ‘NacióDigital’, dona suport a la direcció del partit perquè acabi de reconfigurant un espai “defugint del pensament únic” i en què siguin presents els valors de la “bona gestió” i la “mirada àmplia”. “Per sumar sempre hi serem però des del reconeixement dels sumands”, afegeix el manifest per després reivindicar “la construcció nacional efectiva” i haver mogut la centralitat del catalanisme fins a l’independentisme. El manifest arriba després que, en un altre manifest, desenes de càrrecs electes de JxCat hagin defensat convertir la marca en un nou partit.

Alcaldes i càrrecs territorials del PDeCat reivindiquen que han demostrat des del món municipal durant molts anys la seva voluntat de sumar i de ser “un projecte transversal”.

“Formem part d’una tradició política que sempre ha acollit i ha buscat comptar amb persones diverses. Per sumar sempre hi serem però des del reconeixement dels sumands. Reivindiquem la construcció nacional efectiva i haver mogut la centralitat del catalanisme fins a l’independentisme i deixant-lo en el sector majoritari de la societat catalana”, afegeix el text.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes