Catalunya no organitzarà correbous aquest estiu

"Era jugar-se-la massa amb les càmeres de la Cacc"

Publicitat

La Coordinadora per l’Abolició dels Correbous de Catalunya (Cacc) ha celebrat aquest dilluns que no hi haurà correbous aquest estiu a la comunitat gràcies a “la seva pressió i tasca ‘lobbista'” durant el confinament pel coronavirus.

Ha criticat el col·lectiu de regidors i alcaldes que volien “córrer el risc sanitari i celebrar actes taurins sense pensar en la salut i benestar dels seus conciutadans”, ha informat la Cacc en un comunicat.

No obstant això, l’entitat ha reivindicat que, si les localitats haguessin decidit fer correbous, ells s’hi haurien desplaçat per documentar-ho tot: “Era jugar-se-la massa amb les càmeres de la Cacc”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca