La Generalitat i més de 100 municipis donen suport al Dia de l’Orgull LGBTI amb una campanya

La campanya també inclou diversos vídeos en què es defensa la diversitat: hi ha sengles videos per a Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre, a més d'un conjunt.

Publicitat

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i el món local han impulsat la campanya ‘Fem un pas cap a la diversitat’ amb motiu del Dia de l’Orgull LGBTI.

Passos de vianants, bancs i altres elements del mobiliari urbà de tota Catalunya s’han pintat els últims dies amb els colors de l’arc de Sant Martí, a iniciativa de la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI i el món local, i ha comptat fins ara amb la participació de més de 100 municipis, segons un comunicat de la Generalitat.

La campanya també inclou diversos vídeos en què es defensa la diversitat: hi ha sengles videos per a Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre, a més d’un conjunt.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes