Aragonès equipara l’agenda de la reconstrucció amb “l’agenda de la república”

"L'agenda de la reconstrucció és també per a nosaltres, per a la gent d'Esquerra Republicana, l'agenda de la república catalana"

Publicitat

El vicepresident de la Generalitat i coordinador general d’ERC, Pere Aragonès, ha defensat aquest dissabte en un acte del partit que la reconstrucció després del coronavirus segueixi una agenda republicana aprofitant la situació per construir una Catalunya molt millor.

“L’agenda de la reconstrucció és també per a nosaltres, per a la gent d’Esquerra Republicana, l’agenda de la república catalana”, ha dit.

Ha presentat 7 eixos per a aquesta reconstrucció: reactivar l’economia per construir un nou model productiu, reforçar els serveis públics per a un estat del benestar més modern, reconciliar treball i vida, recosir “uns Països Catalans connectats”, construir un sistema energètic basat en renovables, que la cultura sigui palanca de la transformació, i fer del camí cap a la república un sinònim de drets i llibertats.

En l’acte intervenen el president del Parlament, Roger Torrent; la secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta; els consellers Bernat Solé, Alba Vergés i Teresa Jordà; l’eurodiputada Diana Riba; el portaveu adjunt en el Parlament, Josep Maria Jové; el senador Bernat Picornell i la secretària general, Marta Rovira.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes