L’ANC lamenta la manca d’unitat independentista “sense fissures” pel suplicatori de Laura Borràs

L'entitat avisa de la voluntat de la justícia espanyola de "reprimir" i "escapçar" el moviment

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha lamentat aquest divendres que ERC, JxCat i la CUP no hagin mostrat una unitat independentista “sense fissures” amb el suplicatori de la diputada al Congrés Laura Borràs. En una publicació a Twitter, l’ANC ha argumentat que davant la voluntat de “reprimir” i “escapçar” l’independentisme de la justícia espanyola calia estar unit. “No ha estat així, i això ens afebleix col·lectivament”, han assenyalat. L’entitat ha enviat suport a Borràs i ha dit que serà al seu costat. També han apuntat que la seva actuació només hauria estat valorada “amb justícia” en un estat independent.

Publicitat

L’entitat presidida per Elisenda Paluzie ha defensat que cada dia sense fer la independència “ens sotmet col·lectivament i individualment a una justícia venjativa que vol destruir l’adversari polític i acabar amb l’independentisme”.

L’ANC s’ha posicionat a través de la xarxa social després que el Congrés hagi aprovat el suplicatori a Borràs i hagi deixat en mans del Tribunal Suprem el seu futur. La cambra baixa espanyola ho ha aprovat amb els vots del PSOE, PP, Vox, Unides Podem i Cs. El PNB i JxCat hi ha votat en contra, mentre que ERC i la CUP no han participat de la votació per no donar “legitimat” al procés de suplicatori.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca