Els presos polítics donen un termini de 6 mesos al PDeCAT perquè decideixi el seu futur

Turull, Rull, Forn i Puig veuen la coalició que proposa Bonvehí com la "pitjor forma" que podria adoptar el nou espai

Publicitat

Els tres consellers legítims i presos polítics del PDeCAT, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn, juntament amb el conseller legítim a l’exili Lluís Puig, han fet arribar la seva proposta per desencallar l’endreça de JxCat.

El document, al qual ha tingut l’accés l’ACN, aposta per convocar una assemblea constituent dels electes de JxCat -sense establir cap termini-, i que passats sis mesos de la creació i la consolidació del nou partit, el PDeCAT debati si es manté o bé es dissol en la nova formació. A més, veuen la coalició electoral que proposa el president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, com la “pitjor de les formes” que podria adoptar el nou espai. La direcció del PDeCAT es reuneix de manera extraordinària des de les 10 hores d’aquest divendres, per ara sense cap acord.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca