El sector firaire reclama a Barcelona tornar a l’activitat per evitar el tancament definitiu de moltes empreses

"Demanem als ajuntaments poder instal·lar el parc d'atraccions per donar aire al sector", diu un firaire

Publicitat

El sector firaire es manifesta a Barcelona i reclama tornar a l’activitat amb les mesures de seguretat adients després del “contundent” impacte de la crisi del coronavirus. “Demanem als ajuntaments que, encara que hagin anul·lat les festes majors, puguem instal·lar el parc d’atraccions i donar aire a aquest sector, que està molt perjudicat”, ha assegurat el portaveu del Gremi de Firaires a Girona, Hugo Castillo, en declaracions a l’ACN. A Catalunya, entre 4.000 i 5.000 famílies viuen “íntegrament” del sector. Aquest està format bàsicament per petites, mitjanes empreses i autònoms, algunes de les quals hauran de tancar definitivament si no poden treballar aquest any.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes