Gol per l’escaire del PSOE a UP

Les conclusions conjuntes sobre la comissió de reconstrucció no inclouen l'impost a les grans fortunes que reivindicava la força de Pablo Iglesias

Publicitat

Les conclusions de PSOE i Unides Podem sobre la comissió per a la reconstrucció del Congrés no inclouen un impost per a les grans fortunes, tal com volia el partit de Pablo Iglesias. Les propostes de resolució sobre política fiscal es limiten a avançar en la progressivitat del sistema fiscal “per tal que aportin més els que més tenen i perquè rebin més els que més ho necessiten”. El document fa referència a les grans fortunes quan diu que cal enfortir la lluita contra el frau fiscal, especialment el relacionat amb “les grans fortunes i l’economia submergida”. Les conclusions també inclouen estudiar “en el marc jurídic vigent” la possibilitat de permetre a entitats locals sanejades que utilitzin part del superàvit a mesures concretes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes