Gol per l’escaire del PSOE a UP

Les conclusions conjuntes sobre la comissió de reconstrucció no inclouen l'impost a les grans fortunes que reivindicava la força de Pablo Iglesias

Les conclusions de PSOE i Unides Podem sobre la comissió per a la reconstrucció del Congrés no inclouen un impost per a les grans fortunes, tal com volia el partit de Pablo Iglesias. Les propostes de resolució sobre política fiscal es limiten a avançar en la progressivitat del sistema fiscal “per tal que aportin més els que més tenen i perquè rebin més els que més ho necessiten”. El document fa referència a les grans fortunes quan diu que cal enfortir la lluita contra el frau fiscal, especialment el relacionat amb “les grans fortunes i l’economia submergida”. Les conclusions també inclouen estudiar “en el marc jurídic vigent” la possibilitat de permetre a entitats locals sanejades que utilitzin part del superàvit a mesures concretes.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca