Cap independentista tindrà “un judici just” a Espanya

Torra mostra el seu suport a Borràs

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha manifestat aquest dijous a la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, a l’espera que aquest dijous es voti el seu suplicatori en el ple del Congrés, i ha avisat que “cap independentista no tindrà mai un judici just a Espanya”.

“No és només la història, és ahir, és avui i serà demà: cap independentista no tindrà mai un judici just a Espanya. Entre altres motius, per això som independentistes, per l’anhel d’una societat justa i respectuosa amb els drets fonamentals”.

També ha expressat el seu suport a Borràs el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, que ha acusat ERC, CUP i EH Bildu d’inhibir-se en aquesta causa al no participar aquest dijous en la votació que, amb tota probabilitat, donarà llum verda al suplicatori per investigar Borràs.

“És trist veure a alguns independentistes inhibir-se davant la (in)justícia espanyola en el cas de la persecució política a Laura Borràs. No tot val en política”, ha apuntat en un missatge en el seu compte de Twitter.

Publicitat

Els consellers legítims Jordi Turull i Josep Rull, també a través dels seus respectius comptes de Twitter, han enviat ànims a Borràs.

“Algú va dir allò que ‘la pitjor injustícia, és la justícia simulada”, constata Turull, mentre que Rull ha acusat la Guàrdia Civil d’apuntar, al marge dels criteris de la Sindicatura de Comptes i dels Mossos d’Esquadra, i al Tribunal Suprem d’executar.

“És el manual clàssic per combatre la dissidència política. El suplicatori forma part d’aquesta ignomínia”, ha lamentat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca