El govern espanyol diu que allargarà els ERTO fins setembre

Yolanda Díaz assegura que els agents socials i l’executiu estan “molt a prop” d’un acord

Publicitat

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha afirmat aquest dimarts en declaracions a Telecinco que el seu executiu està disposat a allargar els ERTO fins a setembre però té la “mirada llarga” sobre la possibilitat d’ampliar la mesura fins a final d’any en cas de rebrot. Després de les reunions dels últims dies, la ministra ha assegurat que negociacions avancen i les parts “estem molt a prop” d’un acord per fer l’ampliació fins al setembre. “Tenim la mirada llarga i la fem extensiva fins a finals d’anys” perquè “tan de bo no passi res i tot vagi bé, però el govern està preavisat per a qualsevol reacció que haguem d’adoptar de manera immediata”.

Segons Díaz les negociacions de les últimes hores –aquest dilluns n’hi va haver una- han permès avançar molt en l’acord que el govern espanyol vol portar al Consell de Ministres el pròxim divendres. “Crec que estem molt a prop i que estem avançant”, ha dit, malgrat que ha demanat “un cop més” als agents socials que “es comprometin amb el seu país” i facin possible l’entesa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca