El govern espanyol diu que allargarà els ERTO fins setembre

Yolanda Díaz assegura que els agents socials i l’executiu estan “molt a prop” d’un acord

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha afirmat aquest dimarts en declaracions a Telecinco que el seu executiu està disposat a allargar els ERTO fins a setembre però té la “mirada llarga” sobre la possibilitat d’ampliar la mesura fins a final d’any en cas de rebrot. Després de les reunions dels últims dies, la ministra ha assegurat que negociacions avancen i les parts “estem molt a prop” d’un acord per fer l’ampliació fins al setembre. “Tenim la mirada llarga i la fem extensiva fins a finals d’anys” perquè “tan de bo no passi res i tot vagi bé, però el govern està preavisat per a qualsevol reacció que haguem d’adoptar de manera immediata”.

Publicitat

Segons Díaz les negociacions de les últimes hores –aquest dilluns n’hi va haver una- han permès avançar molt en l’acord que el govern espanyol vol portar al Consell de Ministres el pròxim divendres. “Crec que estem molt a prop i que estem avançant”, ha dit, malgrat que ha demanat “un cop més” als agents socials que “es comprometin amb el seu país” i facin possible l’entesa.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca