Demòcrates celebra la reelecció de Paluzie perquè veu la via unilateral com la “única possible”

Considera que el procés independentista català s'ha de lligar a un procés de vertebració del conjunt dels Països Catalans

Demòcrates ha celebrat aquest dimarts la reelecció d’Elisenda Paluzie com a presidenta de l’ANC perquè “confirma la via unilateral com l’única possible per assolir la independència”.

Publicitat

En un comunicat amb motiu de Sant Joan, la formació independentista ha cridat a “recuperar el sentit de nació sencera” per assolir la independència dels Països Catalans -Catalunya, la Comunitat Valenciana, les Balears i una regió del sud de França-, segons ells.

Considera que el procés independentista català s’ha de lligar a un procés de vertebració del conjunt dels Països Catalans i exercir el dret a l’autodeterminació a cadascun d’aquests territoris per “establir unes institucions polítiques comunes amb competències en les matèries compartides”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes